♥ jatuh chenta sama si kidal . . . =)



salam 1 malaysia !! =)
oke blogger2 sekalian, mlm ni la masenye utk aku meng"hupdate" belog nih..
setelah kebizian yg melande diri aku, bru arini terase ringan skit beban after presentation pagi tadik..
dan dan plak la pwot aku saket an time 2, mmg haram r . . .
pastu bleh plak lesson plan aku ade typing error, mak aii.. gile meroyan r lect aku mngamok an . .
maklumla, dh bnyak kali die tgur, but ktowg still do the same mistakes . . adeh! sory sir, x sengaje . .
len kali ktowg janji buat lagi . . eh! x x x !! janji x buat lagi . . huhu . . ;p

(tetibe je ase bebelan aku ni tade kne mngene ngn tajuk)
^____^

oke larh, berbalik pd tajuk kt atas 2 . ehem2 !! ahaxs! =)
mesty korg dh fhm an . . mlm ni aku nk story psal si kidal ! ! anybody know who was it ? ? of course he is my mr.right . .
setelah beberape bln kenal si dia , tbe2 aty t'paut dgn beberapa alasan yg kukuh yg aku ase ckup skadar aku & si dia je yg taw. . so, the conclusion is, he is MINE now !! =)

bole dikatekan aku & si kidal kenal secara kebetulan.. ape owg kate? mmbe atas mmbe?? haa . . camtu la gamaknye . . kebetulan time 2 aku tgh jiwa kacaw lak an, so mmbe aku pn baik aty nk knalkan aku ngn mmbe bf die . . aku pn tanpe pk pnjang hnye mampu ckp "oke" . . hik2.. gatai..
dari situ la aku mule knal n knal die sterusnye jadi rapat . . kawan yg rapat . . dlm tempoh aku b'kwn ngn die 2 la ttbe timbul prasaan lebih dr kwn . . mule2 aku xleh trime knyataan, aku try buat something bg die x mngharap sgt dgn aku . . (tetibe ase jhat sngguh aku) tp ape saje yg aku buat, die tetap x b'paling dr aku . . ttap layan aku . . ttap nk msg2 aku 24 jam . . x jemu die text aku ary2 . . die lyn aku sejibik mcm aku ni gf die . . (dlm aty tbe2 b'fikir, knape die baik sgt, even aku pnah tipu die sbb kononnye nk jauhkn diri dr die, kononnye nk elak die msg aku slalu . . tp die still n still lyn aku baik2 . . sng cite, die mmg caring sgt2 la . . adoiss . . 2 yg wat den cair ngn dio . . huhu . . sudahnye aku lak yg tetibe jd syg ngn die . . tiap mse mesty nk msg2 die, gayut ngn die . . ouhh si kidal saye, syg awk ketat2 lorh . .♥♥

*aritu 2nd date dgn die an, ktowg g mkn, sekali r dgn mmbe aku yg b'tggjwb kenen2 kn aku dgn si kidal nih . . tetibe mate aku ni terfokus kt tgn kiri die . .sup nasi ayam yg die order td dituang kan dlm pinggan dgn tgn kiri . . then aku pndang die & tnye die , "awk menulis tgn mne ye??" die tbe2 senyum & tnpe jwb soalan aku, tnye blik kt aku " knape ?? & senyum2 agy", dr ctu aku dh agak, die la si kidal yg aku cri2 slame nih . . huhu . .
aku mmg sukew ngn owg yg mnulis gune tgn kiri dr dlu agy, pnah dlu aku ckp, klaw la dpt bf yg kidal . . kn best sbbnye aku mmg minat tgk org mnulis tgn kiri,, nmpk smart kowtt . . . =) akhirnye impian aku t'capai . . hehehehehe . .


even relation ktowg ni baru sgt lagi, tp aku hrap akan stay smpai bile2 . . insya'allah . .
mmg kite x bole terlalu mngharap pd sesuatu yg blm pasti jd milik kita, tapi sekurang2nya kite mencuba utk pertahankan sesebuah relation 2 . . btul kan ? ? =)

*****************************************************



1 comment:

Carl a.k.a Amer said...

si kandal tu nama nya mirip bapak ku :).. pape pun sudah follow anda

































































lau sudi follow la sy balik yer.. ;)